ahli pipa

Pangalaman Manufaktur 15 Taun

Ngaronjatkeun jalur cai nginum kota di Kanada

Kalayan akselerasi urbanisasi, rupa-rupa pipa kota ogé parantos ngeuyeuban tina pipa beusi tuang sareng pipa baja galvanis, sareng kualitasna teras-terasan ditingkatkeun. Dibandingkeun sareng jinis pipa sanésna, pipa pe gaduh biaya rékayasa anu handap, antar muka anu dipercaya, sareng kamajuan gancang. Sareng kaunggulan sanésna, éta cocog pisan pikeun proyék-proyék renovasi jaringan pipa.

Pipa suplai cai PE ngagaduhan kinerja saniter anu saé, henteu ngahasilkeun baktéri sareng kokotor, bahan baku PE henteu ngahasilkeun racun, sareng henteu ngandung bahan aditif logam beurat, anu ngahindarkeun polusi sekundér cai impor sareng saluyu sareng standar nasional. Standar cai; témbok jerona rada lemes, sareng koefisien gesekan relatif handap;

Dina waktos anu sasarengan, kalenturan, résistansi dampak, résistansi kejutan anu kuat sareng résistansi distorsi pipa pe gaduh daya saing anu kuat. Gampang dipasang, fleksibel sareng gampang diangkut, éta mangrupikeun bahan ngawangun héjo sareng ramah lingkungan. Kauntungan di luhur ngajantenkeun pipa suplai cai PE mangrupikeun bahan wangunan umum pikeun pipa cai keran dina kahirupan sadidinten.

Dina hal transmisi kakuatan rékayasa, pipa PE langkung merenah pikeun diangkut. Pipa pe langkung hampang tibatan pipa waja, pipa galvanis sareng pipa beton. Pipa suplai cai PE langkung gampang dipasang sareng diangkut, anu sacara efektif tiasa ngahemat kabutuhan rékayasa. Tenaga tanaga sareng alat ngirangan biaya instalasi sareng leungitna proyek.

Ayeuna kami nyayogikeun seueur pipa PE ka Cananda pikeun ningkatna saluran cai nginum kota

upgrading (1)
upgrading (2)
upgrading (3)
upgrading (4)