ahli pipa

Pangalaman Manufaktur 15 Taun

Bubuka pikeun pipa suplai cai PE

Résin poliétilén salaku bahan baku utama bahan éta, saatos ékstrusi nyetak pasokan cai pipa poliétilén disebut pipa cai PE.

Alat produksi pipa cai PE?

Jajaran produksi Jérman Como. Alat-alatna didamel nganggo téknologi paling canggih di dunya, kalayan cetakan ékstrusi kecepatan tinggi, lebur sedeng, motong ukuran otomatis, kontrol PLC tina prosés produksi kinerja canggih.

Pipa pe kana palaksanaan standar?

Standar nasional GB / T 13663-2000.

Naon warna permukaan pipa cai PE

Warna permukaan utamina hideung, sareng sababaraha kedah bodas. Tabung hideung ngagaduhan belang biru anu matak dina permukaanna.

Naon spésifikasi produk tina pipa cai PE?

PE80

Tekanan nominal: 0.4mpa, 0.8mpa, 1.0mpa, 1.25Mpa;

Diaméter luar: φ25 ~ φ1600mm.

PE100

Tekanan nominal: 0.6mpa, 0.8mpa, 1.0mpa, 1.25Mpa, 1.6mpa;

Diaméter luar: φ32 ~ φ1800mm.

Karakteristik produk pipa cai PE?

(1) kakuatan tinggi, setrés lingkungan cracking résistansi, résistansi ngarayap alus.

(2) Kateguhan sareng kalenturan anu saé, adaptasi anu kuat kana dasar anu teu rata sareng dislokasi, sareng tiasa nolak lini, topan sareng lingkungan anu keras.

(3) Éta ngagaduhan résistansi cuaca anu saé (kalebet résistansi uv) sareng stabilitas termal jangka panjang.

(4) Résistansi korosi, henteu kedah ngalakukeun pangobatan anti korosi, umur panjang jasa.

(5) témbok jero lemes, résistansi aliran cai leutik, kapasitas sirkulasi ageung, sareng biaya konstruksi disimpen.

(6) Alus maké résistansi sareng tahan maké.

(7) Résistansi dampak suhu rendah saé, tiasa dina kisaran suhu panggunaan -20-40 ℃ aman, konstruksi usum teu kapangaruhan.

(8) Sambungan lebur listrik (atanapi lééh panas) sambunganna merenah sareng dipercaya, pangwangunan sareng pangropéa anu merenah (anu dina waktos cai henteu tiasa diteureuy).

(9) Éta cocog pisan pikeun metode konstruksi penggalian tradisional sareng téknologi trenchless anyar sapertos jacking pipa, pangeboran arah, pinding, pipa retakan sareng tilelep jero cai.

(10) Bahan baku poliétilén ngan ngandung karbon, hidrogén dua unsur, henteu ngabahayakeun awak manusa.

(11) Pamakéan téknologi antibakteri nano canggih, sacara efektif ngahambat tumuh ganggang, baktéri sareng jamur, mangrupikeun panyalindungan héjo, séhat, lingkungan pikeun pipa cai nginum

Fitur produk:

1. Sambungan anu tiasa dipercaya: Pipa suplai cai poliétilén disambungkeun ku lééh panas listrik; Sambungan flange sareng pipa anu sanés, merenah sareng gancang.

Dua, résistansi pangaruh suhu handap anu saé: suhu panahanan suhu handap poliétilén lemah pisan, tiasa dianggo sacara aman dina kisaran suhu -35 ℃ -60 ℃. Dina konstruksi usum salju, pipa henteu bakal rengat kusabab résistansi pangaruh anu saé pikeun bahan.

Tilu, résistansi korosi kimia anu hadé: pipa HDPE tiasa nahan korosi tina rupa-rupa média kimia, ayana bahan kimia dina taneuh moal ngahasilkeun pangaruh dégradasi kana pipa.

Opat, tahan sepuh, umur panjang jasa: pipa poliétilén anu ngandung sebaran seragam karbon hideung tiasa disimpen di luar ruangan atanapi dianggo salami 50 taun, moal ruksak ku radiasi ultraviolét.

Lima, gulungan anu saé: fleksibilitas pipa HDPE ngajantenkeun gampang dibengkokkeun, rékayasa tiasa ngahalangan halangan ku ngarobih arah pipa, dina sababaraha waktos, kalenturan pipa tiasa ngirangan jumlah fittings pipa sareng ngirangan biaya instalasi.

Résistansi aliran rendah: Pipa HDPE ngagaduhan permukaan jero anu lancar sareng koefisien Manning 0,009. Permukaan lemes sareng ciri non-napel pipa HDPE ngamungkinkeun kapasitas pangiriman anu langkung luhur tibatan tabung konvensional, bari ngirangan leungitna tekanan sareng panggunaan cai.

Tujuh, gampang ditanganan: pipa HDPE langkung énggal tibatan pipa beton, pipa galvanis sareng pipa waja, langkung gampang pikeun nanganan sareng dipasang, biaya instalasi proyek na ngirangan ageung.

Dalapan, sababaraha metode konstruksi: pipa suplai cai HDPE, salian ti metode penggalian tradisional pikeun pangwangunan, tapi ogé tiasa ngagunakeun rupa-rupa téknologi trenchless anyar sapertos jacking pipa, pangeboran arah, pinding, retakan pipa konstruksi, janten aplikasi pipa HDPE nyaéta langkung lega.

 


Pos waktos: Okt-08-2021