ahli pipa

Pangalaman Manufaktur 15 Taun

Warta

  • Bubuka pikeun pipa suplai cai PE

    Résin poliétilén salaku bahan baku utama bahan éta, saatos ékstrusi nyetak pasokan cai pipa poliétilén disebut pipa cai PE. Alat produksi pipa cai PE? Jajaran produksi Jérman Como. Alat-alatna didamel nganggo téknologi paling canggih di dunya, kalayan h ...
    Maca deui
  • PE pipe is introduced

    Pipa pe dikenalkeun

    PE nyaéta plastik poliétilén, palastik paling dasar, kantong plastik, bungkus plastik, sareng sajabana, nyaéta PE, HDPE mangrupikeun tingkat luhur kristalinitas, résin termoplastik non-polar. Munculna HDPE aslina bodas susu, sareng tingkat translucency dina bagian ipis. PE gaduh res anu saé ...
    Maca deui
  • CNPC National Petroleum and Natural Gas Pipe Engineering Technology Research Center settled in Xi’an

    CNPC Nasional Perminyakan sareng Pipa Gas Téknik Téknik Pusat Panilitian netep di Xian

    Anyar-anyar ieu, PetroChina National Petroleum and Natural Gas Pipe Engineering Technology Research Center Co., Ltd. diadegkeun ku Baoji Steel Pipe Company diresmikeun di Xi'an. Akademisi Li Helin sareng Mao Xinping tina Akademi Téknik Cina, sareng Gao Deli, saurang akademi Ch ...
    Maca deui
  • Application examples of polyethylene (PE) pipes for water supply

    Conto larapna pipa poliétilén (PE) pikeun pasokan cai

    Abstrak Poliétilén (PE) dina pipa tekanan plastik parantos maju gancang di dunya dina sababaraha taun ka pengker. Tulisan ieu masihan sababaraha conto aplikasi pipa poliétilén (PE) pikeun suplai cai dina proyék pasokan cai pikeun rujukan dina ngapopulerkeun sareng aplikasi. Poliétilén (PE) p ...
    Maca deui
  • “Sichuan-East Gas Transmission” long-distance pipeline provides stable direct supply to Wanyuan City

    "Sichuan-East Gas Transmission" pipa jarak jauh nyayogikeun pasokan langsung anu stabil ka Kota Wanyuan

    Widang gas Puguang, titik awal proyék "Pangiriman Gas Sichuan-ka-Wétan", ngagaduhan pipa jarak jauh anu nyayogikeun pasokan langsung anu stabil ka Kota Wanyuan, sareng harga gas alam sipil sareng komérsial bade diturunkeun. Tanggal 20 April, reporter online Sichuan diajar deui ...
    Maca deui