ahli pipa

Pangalaman Manufaktur 15 Taun

Pangwangunan peternakan sapi di Amérika Serikat

Wuxi Lianyou Plastik Industri Co., LTD. Parantos nyayogikeun Steel Mesh HDPE Pipe pikeun susukan sapi susu di Amérika Serikat ti saprak 2018. Kusabab konsumsi cai unggal dintenna tina kebon susu, sarat cai pikeun sapi susu nyaéta 80 ~ 100 l / sirah / dinten, 40 ~ 60 l / sirah / dinten pikeun sapi garing sareng cadangan, 20 ~ 30 l / sirah / dinten kanggo anak sapi, sareng 20 ~ 40 l / jalma / dinten kanggo padamel. Kalayan cai kanggo nyeuseuh sareng ngabersihkeun, unggal sapi nganggo sakitar 150 liter cai per dinten. Sadayana di lokasi susu (lingkungan), kedah milih cai anu seueur, kualitas cai anu saé, henteu aya polusi, gampang dianggo, sareng Steel Mesh HDPE Pipe urang aya dina pasokan cai ngagaduhan peran anu ageung pisan, padang rumput hejo sering milih DN125 sareng DN140 dua spésifikasi, dugi ka ayeuna, urang ilubiung dina sataun, aya tujuh tina pangwangunan peternakan, Téhnologi parantos asak pisan, tampi peternak nganjang ka pabrik urang sareng mésér barang-barang urang.

cow (1)
cow (1)
cow (2)
cow (3)