ahli pipa

Pangalaman Manufaktur 15 Taun

Taros Kami

Wuxi Lianyou Plastik Industri Co., Ltd.

Alamat

Désa Changli, Kota Qingyang, Kota Jiangyin

E-mail

vivian@jslianyou.com

Telepon

86-18961715608

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami