ahli pipa

Pangalaman Manufaktur 15 Taun

Pangwangunan karéta api-gancang di Laos

Salaku karéta api anu ngahubungkeun Cina sareng Laos, jalan karéta Cina-Laos dimimitian ti kota Yuxi, Provinsi Yunnan, Cina, ngalangkungan Kota Pu er, Xishuangbanna, Pelabuhan perbatasan Mohan, luang Prabang, tempat wisata anu terkenal di Laos, sareng tungtungna réngsé di Vientiane, ibukota Laos.

Pangwangunan karéta api Cina-Laos sacara resmi dimimitian dina bulan Désémber 2016. Dugi ka ayeuna, prosés pangwangunan karéta api China-Laos parantos ngalangkungan 5 taun. Diantarana, bagian Cina tina karéta api China-Laos ngalangkungan lanskap karst, sareng pembina ngalaman seueur kasusah sareng kanyeri anu teu tiasa dibayangkeun ...

Karéta api Cina-Laos dibagi kana bagian Cina sareng bagian Laos, anu duanana diwangun ku Cina. Kacepetan desain karéta api China-Laos nyaéta 160 kilométer per jam, anu langkung handap tina jalan tol domestik anu sanés. Hal ieu disababkeun ku lingkungan géologis jalur karéta api, anu pagunungan sareng gunung, janten kecepatan aslina 200 kilométer per jam diréduksi janten 160 kilométer per jam.

Bagéan Cina-Laos Railway ti Yuxi ka Mohan langkung ti 500 kilométer, ngalangkungan daérah anu paling géologis di Tiongkok. Di dieu, gunung sareng walungan intersect, gawir sareng gawir, sareng fitur geomorphology karst atra. Pembina jalan tol berjuang pisan, berjuang di garis payun, upaya aranjeunna pikeun mindahkeun tokoh éta.

construction (1)
construction (1)
construction (2)
construction (3)