ahli pipa

Pangalaman Manufaktur 15 Taun

Tentang Kami

DEYOU

Diadegkeun dina 2007, Wuxi Lianyou Plastik Industri Co., Ltd dikhususkeun dina ngadamel pipa poliétilén kapadetan sareng fittings langkung ti 15 taun.

com

Produk inti kami:

1) pipa HDPE (Poliétilén kapadetan tinggi),

2) Kawat baja bolong bertulang pipa komposit HDPE,

3) liang bolong HDPE komposit pipa,

4) Pipa komposit Rorongkong HDPE

5) HDPE pas

Milih bahan baku parawan 100% kualitas perdana, dilengkepan jalur produksi anu maju, nerapkeun téknologi anyar, dumasar kana kaahlian dina pipa plastik & pas, ayeuna urang diakuan salaku pabrik profesional pikeun pipa HDPE & pipa pipa, aplikasi utamina kanggo cai pasokan, patempuran seuneu, pangwangunan kota, ngawangun pasokan cai sareng saluran pembuangan, telekomunikasi listrik, transmisi gas, petrokimia, irigasi pertanian. Kami gaduh mérek dagang urang nyalira --Deyou.

Tujuan kami nyaéta nyayogikeun solusi pipa anu pangsaéna pikeun konsumén, sareng ngabantosan palanggan pikeun kéngingkeun pamekaran & kamekaran anu langkung saé pikeun ngahontal kaayaan win-win. Naon waé saratna anjeun - ageung atanapi alit - Wuxi Lianyou siap nempatkeun pangalamanana pikeun dianggo pikeun anjeun. Dugi ka ayeuna, kami parantos kalibet dina seueur proyek utama di dalam sareng luar negeri, sareng ngaraosan reputasi anu saé. Kalayan pangalaman sareng kakuatan sapertos kitu, kami yakin bakal nyayogikeun solusi anu paling saé pikeun kabutuhan konsumén dumasar kana kaunggulan kalapa.

Tantang kami pikeun nyumponan kabutuhan anjeun !!!

- 2007 -

Ngadegkeun kana industri pipa, sareng janten salesman pipa.

- 2010 -

Pangalaman penjualan tilu taun akumulasi sababaraha dana sareng jaringan bisnis sosial.

- 2014 -

Wuxi Lianyou Plastik Industri Co., Ltd didirikeun.

- 2016 -

Ngembangna kapasitas produksi, ningkatkeun jinis produk, tina produk tunggal janten macem-macem produt.

- 2017 -

Kalebet kana seueur pambangunan infrastruktur nasional, sapertos China metro, karéta api Cina.

- 2018 -

Departemen luar negeri didirikeun, sareng mimiti ngembangkeun pasar luar negeri.

- 2019 -

Buka pasar internasional USA, Kanada, Jepang, sareng Peru, sareng nyayogikeun jasa pangwangunan infrastruktur pikeun seueur nagara.

- 2020 -

Ti 8 nagara asli ka 15 nagara, urang langkung caket kana pasar internasional.

- 2021 -

Diperkirakeun muka nepi 80 nagara, sareng ngantepkeun pipa kami ngalayanan langkung seueur nagara & daérah.

factory (5)
factory (3)
factory (4)
factory (2)
factory (6)
factory (1)

Widang aplikasi utama sareng kaunggulan tabung PE nyaéta sapertos kieu:

Pipa HDPE (kapadetan tinggi Poliétilén) pipa ayeuna disayogikeun ka pasar pipa kota Cina. Pipa plastik ngembang terus. Pipa pe, pipa PP-R sareng pipa uPVC sadayana nempatan tempat, diantarana momentum pangwangunan pipa PE anu paling luar biasa. Tabung PE seueur dianggo. Diantarana, pipa suplai cai sareng pipa gas mangrupikeun dua pasar aplikasi panggedéna.

Pipa pe pikeun suplai cai mangrupikeun produk ngagantian tina pipa waja tradisional sareng pipa cai nginum polimlorin étiléna.

1. Cai nginum anu aman di padesaan sareng saluran pipa cai nginum di pakotaan sareng padesaan.

2. Sistem jaringan pipa cai kota, perusahaan cai, saluran cai.

3, kimia, serat kimia, kadaharan, kehutanan, percetakan sareng pewarnaan, apoték, industri lampu, pembuatan kertas, metalurgi sareng pipa transportasi-cairan industri pipa sanés.

4, pos komunikasi sareng komunikasi telekomunikasi, casing panyalindungan kawat listrik.

5, jacking pipa Trenchless, anu paling umum nyaéta rékayasa Trenchless nyebrang, sareng nyebrang walungan, sareng sanésna, pipa PE ngagaduhan kateguhan anu saé, éta sampurna janten pipa sered.

6. Tambang mortir ngalantarankeun pipa.

7. Pipa irigasi pertanian.

8, pembuangan kotoran kota, umumna haliber ageung, dianggo ngagentos pipa semén tradisional

9, pompa panas sumber taneuh, haliber leutik mangrupikeun utamina, khususna kaliber de32 anu paling sering dianggo, dianggo salaku pipa transmisi cai sirkulasi

10. Solokan Siphon. Seueur pabrik ageung ayeuna ngalibatkeun sistem solokan siphon. Pipa pe dipaké salaku pipa drainase, sareng kateguhan sareng teu karasa na langkung unggul tibatan PVC. Maka, dina proyek solokan siphon, pipa PE mangrupikeun pipa utami.

Widang aplikasi sareng kaunggulan pipa komposit kawat baja bolong PE komposit sapertos kieu:

Pipa kawat bolong kerangka poliétilén pipa komposit didamel tina kawat waja kakuatan tinggi sareng kerangka jaringan gulungan spiral kénca sareng katuhu salaku penguatan, poliétilén kapadetan tinggi (HDPE) salaku matriks, sareng résolansi HDPE anu dirobih tinggi HDPE, jinis anyar tabung kalayan luar dénsitas luhur poliétilén dihubungkeun pageuh. Aplikasi Wengkuan kawat baja bolong rorongkong PE komposit pipa

1. rékayasa kota: suplai cai pakotaan, cai balik jaringan panas, pipa transmisi gas bumi sareng gas alam.

2. Téknik Kimia: Tabung prosés sareng tabung debit pikeun ngangkut gas korosif, cairan sareng bubuk padet di industri sapertos asam, alkali, pabrik uyah, pétrokimia, pupuk kimia, apoték, kimia, karét sareng plastik, jst.

3. Widang minyak sareng lapangan bénsin: limbah berminyak, limbah lapangan bénsin, campuran minyak sareng gas, pérsia sekunder sareng tersiér sareng kumpulan pompa prosés transportasi.

4. Téknik Daya Termal: ngolah cai, ngangkut cai tukang, ngaleungitkeun debu, résidu limbah sareng saluran pipa transportasi anu sanés.

5. Tambang metalurgi: transportasi sedeng korosif dina peleburan logam sanés ferrous sareng pulp bijih sareng pipa prosés tailing.

6. Jalan tol: pipa drainase dikubur, pipa kabel

7. Teknik Laut: transportasi laut, saluran pipa kapal selam sareng saluran kabel optik (listrik), jst.

8. Pabrik kapal: kirimkeun pipa limbah, pipa solokan, pipa balast, pipa ventilasi

Widang aplikasi sareng kaunggulan pipa komposit poliétilén strip bolong sapertos kieu:

Pipa komposit poliétilén strip bolong mangrupikeun pipa komposit anu bolong dilas ku strip baja digulung anu tiis salaku rorongkong anu diperkuat sareng thermoplastic komposit. Kusabab ngenalkeun rorongkong bertulang, kakuatan komprési pipa ningkat sacara signifikan, sababaraha jinis sareng mérek plastik termoplastik tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun pipa komposit kalayan tujuan anu béda-béda.

Pasokan cai bolong strip sistem pipa komposit palastik ngadopsi bahan kelas PE80 atanapi PE100 anu diimpor, didamel numutkeun standar perusahaan, kalayan weldability anu saé, résistansi cracking setrés lingkungan sareng résistansi cracking gancang, indéks kinerja na ngalangkungan indéks kinerja pipa suplai cai PE murni.

1. Umur jasa anu panjang, dina kaayaan normal, tiasa ngahontal 50 taun.

2. Éta kabersihan sareng ngajawab masalah polusi sekundér tina cai minum.

3. Tembok jero lemes, résistansi aliran cai leutik, sareng leungitna sirah 30% langkung handap tina pipa waja.

4. beurat enteng sareng penanganan anu merenah.

5. konstruksi merenah, prosés las saderhana sareng biaya proyék komprehensif anu murah. Warna pipa bodas, hideung atanapi warna anu disepakati ku dua pihak.

Widang aplikasi sareng kaunggulan pipa komposit kerangka baja PE nyaéta sapertos kieu:

Pipa komposit rorongkong poliétilén ngarujuk kana jinis pipa komposit anu anyar anu ngalangkungan palang waja anu kakuatanna ageung dina pipa inti poliétilén sareng nutupan lapisan luarna kalayan kasus poliétilén.

1. Résistansi suhu anu saé: nalika naékna suhu sedeng anu ngirimkeun sami, pangirangan kakuatan langkung ti dua kali langkung handap tina pipa poliétilén.

2. Répréséntasi diri anu saé: Saatos dilebetkeun dina jero taneuh, alat uji coba kontrol magnét biasa tiasa dianggo pikeun milarian sareng milarian, supados ulah aya karusakan anu disababkeun ku penggalian rékayasa anu sanés;

3. Kakuis sareng lemes koeksistensi: pipa ieu gaduh kaku sareng dampak tahan anu saé, sareng henteu sieun tabrakan nalika dipasang sareng dianggo; Éta tiasa dianggo salaku pipa overhead;

4. Résistansi aliran alit: kasarna permukaan jero pipa komposit rorongkong baja ngan ukur 1/20 tina pipa baja, sareng teu aya skala atanapi déposisi lilin, sareng kapasitas transportasi moal turun kusabab korosi, skala, jsb, ku alatan éta, pipa komposit rorongkong baja gaduh kapasitas transportasi cairan tinggi sareng pangaruh hemat énergi anu luar biasa;

Widang aplikasi sareng kaunggulan fittings pipa éléktrofusi pe sareng kelengkapan pipa kerangka baja PE nyaéta sapertos kieu:

Kelengkapan pipa éléktrométing pe nyaéta pipa plastik (poliétilén) pipa anu tiasa dilebur pikeun nyambungkeun kana suhu anu dihasilkeun ku arus. Kusabab harga, fittings pipa lebur panas PE dianggo langkung ti PE fittings pipa cair panas dina aplikasi rékayasa, tapi fittings pipa lebur listrik ngagaduhan peran anu penting sareng teu tiasa diganti dina rékayasa sareng perawatan, khususna dina pangwangunan, fittings pipa fused kirang kapangaruhan ku lingkungan luar sareng faktor manusa, ku sabab éta ngagaduhan reliabiliti anu langkung saé sareng langkung dipikaresep ku pangguna. Kelengkapan pipa lebur listrik beuki seueur dianggo khusus dina rékayasa pipa gas.

1. Résistansi korosi: umur panjang;

2. Henteu aya kabocoran dina gabungan: sambungan tina fittings pipa lebur listrik diadopsi, anu intina mastikeun idéntitas bahan antar muka, struktur sareng awak pipa sistem pipa PE, sareng sadar kana integrasi gabungan sareng pipa;

3. Résistansi anu épéktip pikeun gerakan bawah tanah sareng beban tungtung: saatos sistem pipa pe disambungkeun ku metode las, gabungan dumasar kana metode ieu tahan pikeun ngeureunkeun beban sareng henteu kabocoran gabungan bakal kajadian. Dina waktos anu sasarengan, karakteristik rélaxasi setrés tina PE sacara efektif tiasa meakeun setrés ngalangkungan deformasi. Ku alatan éta, dina kaseueuran kasus, jangkar mahal henteu diperyogikeun dina sendi sareng tikungan. Di sisi anu sanésna, dumasar kana kateguhanna anu luhur, pemanjangan di istirahat umumna ngaleuwihan 500%, sareng sistem pipa pe gaduh adaptasi anu kuat pisan pikeun padumukan dasar pipa anu henteu rata.

Widang aplikasi sareng kaunggulan fittings pipa lebur panas PE sareng pipa pipa gas sapertos kieu:

Metode produksi pe panas fittings pipa lebur panas nyaéta cetakan suntikan sakali waktos ku mesin cetak suntikan. Bahan baku utami nyaéta poliétilén kapadetan tinggi (HDPE), sareng modeu sambunganna nyaéta: Panas ngahiji sareng butut lééh panas;

1. Sambungan langkung merenah

2. Langkung mirah tibatan fittings pipa campuran

3. Ngan ukur pipa PE

Widang aplikasi sareng kaunggulan fittings pipa baja-plastik sapertos kieu:

1. GI-dijejeran (dilapisi) pipa waja palastik sacara efektif tiasa masihan muter pinuh pikeun kakuatan mékanis logam sareng kaunggulan résistansi korosi tina plastik. Maka pipa komposit sareng plastik moal tiasa digabungkeun sacara permanen. Ieu utamina kusabab koefisien ékspansi termal tina plastik ampir sapuluh kali langkung ageung tibatan logam. Salami prosés ékspansi termal anu terusan sareng kontinyu sareng kontraksi tiis, bakal aya mesék sareng pamisahan sacara bertahap. Pipa palastik manjang sareng nonjol tina bagian nalika usum panas, dina usum salju, mundur sareng ngalaan témbok jero logam orifice nyababkeun pipa orifice sareng pipa langkung gampang dikorosi.

2. Pipa komposit stainless steel-plastik ogé gaduh fenomena kabocoran pipa pipa anu disababkeun ku ékspansi termal sareng kontraksi tiis. Dina waktos anu sami, ékspansi termal sareng kontraksi tiis nyababkeun pipisahan pipa SS sareng pipa plastik batin ngahasilkeun jurang, sareng cairan lebet kana celah anu ngalangkungan sambungan pipa, nyababkeun korosi tina sela stainless steel, mangaruhan kahirupan jasa pipa. .

3. Pipa baja komposit dilapis plastik dianggo dina pangiriman cai pakotaan, padumukan sareng proyek pasokan cai industri, sareng seueur diréaksikeun ku unit aplikasi sareng padumuk. Jenis palapis plastik ieu dina témbok jero pipa cai gaduh caket kuat, compactness tinggi na résistansi korosi alus, dina gaya éksternal, lapisan henteu lemes, mesek, murag, megatkeun sareng fenomena anu sanésna, sareng lapisan henteu -toxis sareng polusi-gratis, sareng henteu gampang pikeun ngumpulkeun skala. Éta pipa pangiriman cai imajinér. Tahan korosi, bébas polusi, henteu gampang skala, ningkat pisan kualitas cai nginum, ngirangan limbah sumber cai, anu kondusif pikeun pangropéa lingkungan sareng paningkatan standar hirup nasional. Dina waktos anu sasarengan, pipa jenis ieu tahan résistansi korosi anu saé, umur jasa tilu kalieun pipa GI biasa.