ahli pipa

Pangalaman Manufaktur 15 Taun

HDPE PIPE

  • abgm
  • abs (1)
  • abs (2)
  • abs (3)
  • abs (4)

tentang Kami

wilujeng sumping

Tujuan kami nyaéta nyayogikeun solusi pipa anu pangsaéna pikeun konsumén, sareng ngabantosan palanggan pikeun kéngingkeun pamekaran & kamekaran anu langkung saé pikeun ngahontal kaayaan win-win. Naon waé saratna anjeun - ageung atanapi alit - Wuxi Lianyou siap nempatkeun pangalamanana pikeun dianggo pikeun anjeun. Dugi ka ayeuna, kami parantos kalibet dina seueur proyek utama di dalam sareng luar negeri, sareng ngaraosan reputasi anu saé. Kalayan pangalaman sareng kakuatan sapertos kitu, kami yakin bakal nyayogikeun solusi anu paling saé pikeun kabutuhan konsumén dumasar kana kaunggulan kalapa.

maca deui
PIPE FITTING SERIES
Pipa séri pas
Tingali KABEH PRODUK

Warta & Kajadian

kana urang
  • Bubuka pikeun pipa suplai cai PE
    21-10-08
    Résin poliétilén salaku bahan baku utama matéri, saatos ékstrusi nyetak cai pipa poliétilén disebut P ...
  • PE pipe is introduced
    Pipa pe dikenalkeun
    21-09-30
    PE nyaéta plastik poliétilén, palastik paling dasar, kantong plastik, bungkus plastik, sareng sajabana, nyaéta PE, HDPE mangrupikeun tingkat luhur kristalinitas, ...
maca deui

Sértipikasi

ngahargaan